Shaka - Ydin EP

Shaka on rap-artisti, joka tunnetaan kokoonpanoista Jontti & Shaka sekä Koivuniemen Herrat. Ydin on Shakan ensimmäinen soolo-ep. Kuuden biisin ep on matka kohti ydintä. Matkalla käsitellään ihmisen vastuuta omasta elämästä ja sen pakoilua sekä rasismia ja sen seurauksia yksilön, perheen ja yhteiskunnan tasoilla. Matka päättyy peruskysymysten äärelle. Mikä on ihmisen ja mikä elämän ydin, ja miten ytimensä löytää?

Ep:n tekemiseen on osallistunut iso joukko. Biittejä ovat tuottaneet Shaka, Dj Mäksteri sekä Koti6. Olennaisen panoksen ep:n musiikkiin ovat tuoneet vierailevat muusikot Kassu Kapanen (kitara & basso), Riku Kuukka (koskettimet) ja Joakim Berghäll (saksofoni) sekä vierailevat laulajat Sampsa Nuotio, Silja Kassila ja Ismo Alanko. Dj Logout auttoi viemään projektin loppuun masteroimalla äänitteen ja järjestämälle sen myynnin Logout music:in kautta.

"Rataräppipioneeri Shaka on uudistunut, mutta tämän pienlevyn perusteella kysymys ei kuitenkaan ole varsinaisesti maailmankatsomuksen mullistuksesta, vaan näkökulman syvenemisestä." 9,0 -Rumba

VIDEOT

Kappalelista
1. Houkutuksille Altis
2. Pitää Muistaa (mukana Sampsa Nuotio)
3. Sirpaleita Miehestä (mukana Silja Kassila)
4. Vallan Väline
5. Elämälle, Kohtalolle, Jumalalle
6. Ydin (mukana Ismo Alanko)

Ydin EP löytyy kasetilla 10€+toimituskulut ja diginä 5€, sis WAV ja MP3 tiedostot.
Tilaa sähköpostitse info @ logoutmusic.com