Gynä ja Rike - Harrasta Toimintaa (2019)

Harrasta Toimintaa on Gynän ja Riken kolmas albumi. Ensimmäinen levy ”Puolista Päivistä Täysiin Öihin” on julkaistu omakustanteena 2015 ja Logout Musicin julkaisema ”Tarkoin Varjellut” näki päivänvalon 2017.
Uuden levyn tekeminen jatkui aika suoraan siitä kun edellisen päättyi ja levyltä julkaistiin viime vuonna sinkut ”Heittopussi” sekä ”Herkut Kemut”. Albumilla vierailevat kummisetä-statuksen funkmies Hannibal, mm. Laineen Kasperin ”Skaarfeissi”-kappaleella kuultu laulaja Meerika, mystinen multi-instrumentalisti SkissamieS sekä yhtyeen livekokoonpanoonkin kuuluva Pispalan kultakurkku Teikki. Lisäksi duon biittiosapuoli Rike avaa tällä levyllä sanaisen arkkunsa. Kannen on taiteillut myös aiempien sinkkulohkaisujen kannet tehnyt Aallon Pate ja levyn miksauksesta ja tuotannosta vastaa Logout Musicin Aleksi Lemola.

Harrasta Toimintaa on saatavilla diginä sekä hifi-kasettina. Hifi-kasetti tarkoittaa suoraan analogisesta masteräänitteestä korkeatasoisilla nauhureilla toistonopeudella tuotettua kasettia, joka vertautuu vinyyliin äänikuvaltaan ja dynamiikaltaan.

1. Harrasta Toimintaa
2. Heittopussi
3. Isompaa Silmään vier. Hannibal
4. Herkut Kemut vier. Teikki
5. Petoni vier. SkissamieS
6. Koskemattomat vier. Teikki
7. Pyörii Tyhjää
8. Höyhenkeinu vier. Meerika
9. Gruuvipenkki vier. Teikki
10. Hamaan Hämyyn vier. Meerika